Caspar van Heertum | Rijder | 2013 & 2015 & 2016

Mijn naam is Caspar van Heertum, 45 jaar en vader van 3 kinderen. In het dagelijks leven ben ik CEO van BAS Trucks, een van de toonaangevende bedrijven in de wereldwijde in-en verkoop van vrachtwagens, aanhangwagens en opleggers. BAS Trucks was sponsor van het X-Dakar team in Le Dakar 2012.

De afgelopen 17 jaar heb ik me ontwikkeld tot een ervaren en bekwame enduro rijder. Om in vorm te blijven doe ik mee aan verschillende lokale en landelijke crosswedstrijden. Elke donderdag en ieder weekend rijd ik allerlei Enduro tochten met vrienden. De mooiste ervaring heb ik gehad tijdens verschillende reizen in Malaga, Spanje.

 

In 2011 en 2012 nam ik deel aan de rally OiLibya van Marokko. In 2013 en 2015 heb ik Le Dakar uitgereden met het BAS Dakar team. De uitdaging is nu om voor de derde keer op rij de finish te halen in de zwaarste rally ter wereld!

 

 

CONTACT
[logo-carousel id=sponsor-bas-dakar]