Geert de Koning | Monteur | 2014 & 2015 & 2016

Hoi, ik ben Geert de Koning, 42 jaar en heb samen met mijn vrouw Eugenie 4 kinderen. Samen met mijn broer Sjors ben ik eigenaar van de vleesbedrijven Hovu B.V. en Christ Lommers Vleesveredeling B.V. Als trouwe Dakar kijker op TV is onderdeel uitmaken van het BAS Dakar Team is een geweldige, unieke ervaring en een jongensdroom die uitkomt.

 

 

 

Ik heb geen ervaring met rallysport in zijn algemeenheid maar ik heb een passie voor alles met wielen, een motor en dampende uitlaatgassen. In 2014 ben ik voor de eerste keer meegegaan met het BAS Dakar Team, waarbij ik veel heb geleerd, gezien en meegemaakt. Ook in 2015 maakte ik deel uit van het team. In 2016  ga ik er weer mee voor zorgen dat de rijders s’morgens uitgerust kunnen starten en veilig weer thuiskomen.

CONTACT
[logo-carousel id=sponsor-bas-dakar]