Nog maar 3 weken!

Het is de laatste weken rustig geweest aan het Dakar Front. De meeste voertuigen zijn verscheept naar Lima, waardoor de teams nu even tijd voor zichzelf hebben. Conditie training en de laatste werkzaamheden afronden zijn de orde van de dag op dit moment. Want met nog minder dan drie weken te gaan tot de start van Le Dakar 2013, komt het grote avontuur wel erg dichtbij!

Le Havre
Op 22 en 23 november werden de voertuigen gekeurd in het Franse Le Havre, waarna ze op de boot werden gezet naar Lima. Le Havre wordt door velen gezien als de start van de Dakar Rally, want eventuele fouten kunnen in Le Havre al worden omgezet in een tijdstraf.

 

Csav Rio Imperial
Het schip (Csav Rio Imperial) met daarin de Dakar voertuigen, vertrok op 23 november richting de andere kant van de oceaan. Zoals je kunt zien op ‘volg het schip’  ligt de Csav Rio Imperial inmiddels al voor anker in de haven van Lima.

 

Nederlanders Dakar 2013
De Nederlandse rijders zijn goed verantwoord in Le Dakar 2013. Op Dakar.com staat de startlijst gepubliceerd met daarop alle Dakar 2013 deelnemers. Om het voor de Nederlandse Dakar fans makkelijk te maken, staat op preproloog.nl de startlijst van alle Nederlandse Dakar deelnemers. Bekijk het overzicht van de Nederlandse Dakar rijders.

 

Het avontuur kan beginnen!

CONTACT
[logo-carousel id=sponsor-bas-dakar]