Sjors van Heertum | Rijder | 2014 & 2015 & 2016

Hierbij wil ik me even voorstellen. Mijn naam is Sjors van Heertum, 40 jaar, getrouwd en vader van 3 kinderen. Na ongeveer 8 jaar cross-ervaring heb ik in 2014 de Dakar rally gereden. Helaas viel ik toen al na een paar dagen uit. Wekelijks ben ik aan het crossen met mijn cross-maten in Brabant en hebben daarnaast inmiddels ook heel wat ritten op de motor gemaakt door Portugal, Marokko en Spanje en daarbij hebben wij vooral heel veel plezier.

 

Sinds 2007 heb ik ervaring opgedaan in de Enduro sport en vanaf 2012 ben ik Motor rally’s gaan rijden: Marokko, Australië en Sardinië. Deze rally’s waren erg mooi, super genoten en perfecte ervaring opgedaan voor de Dakar rally. Inmiddels heb ik Le Dakar twee keer meegereden. In 2014 ben ik uitgevallen en in 2015 ben ik als 48e gefinisht. In 2016 ga ik proberen om nog een stapje dichterbij een top 10 klassering te komen! 

 

 

 

 

 

 

 

CONTACT
[logo-carousel id=sponsor-bas-dakar]